corazon-salvaje.ro
September 09, 2010, 02:36:59 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3
  Print  
Author Topic: Edith in Romania - Aprilie 2007  (Read 745 times)
pgillda
Global Moderator
Hero Member

Corazon Salvaje para siempre!

View Profile
« on: February 22, 2010, 04:02:45 pm »

Articol AcasaMagazin: http://www.acasamagazin.ro/acasa/articol-cat/Exclusiv/35/Edith_Gonzales_vine_in_Romania.html

Edith González vine in Romania! Regina mexicana a telenovelelor va sta 5 zile in Romania

La invitatia postului ACASA, Edith González, „regina telenovelelor mexicane“, vine in Romania. Cea care este una dintre cele mai indragite actrite de telenovele din lume si din Romania va sosi in tara noastra saptamana aceasta, pe 19 aprilie. Edith González, actrita care a facut furori la nivel mondial cu telenovelele „Salomé“ (telenovela aflata pe primul loc in topul celor mai vizionate 10 telenovele straine difuzate ACASA) si „Inima salbatica“, va sta 5 zile in Romania. Edith González va veni insotita de catre mama ei. Actrita si-a exprimat in nenumarate randuri dorinta de a ne vizita tara, Romania fiind singura destinatie aleasa de catre marea actrita pentru aceasta calatorie.

Edith este una dintre cele mai iubite actrite de telenovele din Romania, avand, în tara noastra, mii de fani care ii urmaresc, inca din anii ’90, productiile in care joaca. „Inima salbatica“, „Salomé“, „Padurea blestemata“, „O lume a firelor“ sunt telenovelele transmise de ACASA in care telespectatorii au putut-o vedea, admira si indragi pe marea actrita mexicana Edith González.

Selectiuni din programul divei mexicane pe durata sederii in Romania

joi, 19 aprilie, ora 19:30
* sosirea la Aeroportul international „Henri Coanda“

vineri, 20 aprilie
* conferinta de presa
* invitata speciala la „Povestiri adevarate“ si, seara, la „Dansez pentru tine“

sambata, 21 aprilie
* sesiune de autografe la un mare complex comercial din Bucuresti

duminica, 22 aprilie
* invitata de onoare la editia speciala a emisiunii „De 3x femeie“, vizitarea Bucurestiului

luni, 23 aprilie
* plecarea de la Aeroportul international „Henri Coanda“

Sunt clipe in care, oricum ar sta trupul, sufletul e in genunchi!

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #1 on: February 22, 2010, 04:09:29 pm »

Trimis: Sâm Aug 25, 2007 6:02 pm de AndreeaC

important...

Desi nu sunt de acord cu anumite afimatii de pe langa articol il postez totusi pentru documentare si pentru a tine evidenta lucrurilor care s-au scris in Romania despre Edith.

as spune ca telenovele ei cele mai renumite sunt: Corazon Salvaje, Monte Calvario, Bianca Vidal, Los Ricos tambien lloran si asta pe baza succesului pe care l-au obtinut in intreaga lume la momentul respectiv.

Chiar daca e surprinzator, Salome a fost un succes mai modest in lume, cel putin in America Latina nu a inregistrat audiente record.

Articol FormulaAS: http://www.formula-as.ro/2007/767/eveniment-17/edith-gonzalez-7951

Regina telenovelelor mexicane, in Romania . Edith Gonzalez . ""Inima salbatica" a fost primul meu serial important. Dupa el, rolurile au inceput sa curga".

Hilton, 20 aprilie 2007: "Vine!". Ma uit in directia indicata, dar n-o pot distinge in multimea care se apropie. Miniona, slabuta, blonda, cu ochii mari si albastri, imbracata cu un tricou "mariner" si incinsa cu o curea stralucitoare si rosie, regina telenovelelor mexicane pare mai degraba o adolescenta, obosita dupa o lunga calatorie. Nimic iesit din comun. Nici urma de aere de vedeta, nici un pic de extravaganta. Radioasa si zambitoare, vorbeste ca elevele dintr-a cincea, cu "buna" si cu "pupici". Nu-i dai sub nici o forma 40 de ani. Sta si pozeaza supusa, in fata unui adevarat incendiu de blituri, facand declaratii de dragoste. E foarte fericita ca se afla in Romania...

"In Mexic exista o personalitate din Romania pe care o iubesc toti. E vorba de Nadia Comaneci. Poate n-o sa ma credeti, dar cand eram copil, mi-am dorit sa devin Nadia. Mi-a placut enorm. A fost un model pentru mine si visam sa am talentul si gratia ei. Datorita ei, romanii se afla in inima tuturor mexicanilor."

Celebritatea carpatina a mexicanei Edith Gonzalez a inceput imediat dupa revolutie, cand telespectatorii din Romania au trait socul telenovelelor pasionale si lacrimogene, ilustrate cum nu se poate mai bine de serialul "Inima salbatica", in care sud-americanca, mai tanara cu 15 ani pe atunci, interpreta un rol principal. ""Inima salbatica" a fost primul meu serial cu adevarat important. Pana atunci eram o protagonista tipica de telenovele. Toti ma priveau ca pe o fata frumoasa si dulce, dar dupa ce am interpretat-o pe Monica, cariera mea a luat o intorsatura de 180 de grade. Fragilitatea si senzualitatea mea au fost puse in lumina. A fost o provocare. M-am documentat foarte mult pentru acest rol. De exemplu, a trebuit sa fiu atenta sa nu ma bronzez cumva. Fetele de familie buna din vremea actiunii telenovelei aveau pielea alba si nu se lasau arse de soare. Asta este avantajul unui film istoric: inveti o multime de lucruri din el. Dupa asta, rolurile au inceput sa curga."

Secretul succesului: munca, munca si un car de talent

Totusi, cum reusesti sa te impui ca actrita, intr-o tara unde zeci de fete frumoase, ce apar ca pe banda rulanta, bat la portile consacrarii? Edith sustine ca la mijloc nu este nici un secret. Succesul ei se bazeaza pe o reteta relativ simpla: munca, munca, munca si un dram de noroc. "Am avut foarte mult noroc. Am inceput sa joc in filme, practic, printr-o intamplare. Aveam numai 5 ani cand am primit un rol secundar intr-o telenovela. Pe parcurs, mi-am dat seama ca actoria este vocatia mea. Cu toate ca am fost un copil actor si am muncit de la o varsta frageda, nu m-am simtit nici o clipa exploatata. Dimpotriva, am fost foarte mandra sa-mi ajut familia. Pot sa afirm din toata inima ca sunt multumita de ce am realizat, de omul care sunt azi", spune actrita, evocandu-si originile modeste, de copil sarac. Sarac, dar nu lipsit de ambitie si de un simt estetic destul de sigur, care au ajutat-o pe actrita de mai tarziu sa-si construiasca o imagine proprie, naturala si convingatoare, neconfectionata in studioul Tv. Si in comportament, si in profesie, firescul pare sa fie atuul ei. Plus un talent real pentru... croitorie. Chiar asa. Edith isi alege costumele de film singura, asa cum face si in viata de zi cu zi. Povesteste, de pilda, cat de mult i-a placut rolul din "Salome", cat de tare s-a distrat alegandu-si singura vestimentatia pentru rol. "Eram propria-mi papusa Barbie, careia trebuia sa-i aleg rochiile, s-o machiez si sa-i aleg accesoriile in functie de tinuta. La fel a fost si cu rolul din "O lume a fiarelor". De cand m-a sunat producatorul, am fost incantata. Un rol negativ iti ofera foarte multe posibilitati. M-am asezat in fata oglinzii si am inceput sa ma stramb si sa ma intreb cum mi-ar sta in rolul ala. M-am distrat foarte tare jucandu-l. Cand esti fata buna nu poti sa fii foarte creativa."

Dar ingredientul cel mai important al succesului vine abia la urma. Etith si-a slefuit talentul artistic la cele mai bune scoli din lume. A studiat actoria la Institutul teatral "Lee Strasberg" din Los Angeles, si apoi la "Neighbour Hood Play House" si "Alvin Ailey Academy" din New York. Pentru a-si imbunatati expresia corporala a studiat dansuri clasice si moderne la Centrul de Dans "Du Marais" din Paris si la "Dance Centre" in Marea Britanie. Iar succesul ei fenomenal nu este doar unul de public. Edith este iubita si de critica si a cules o multime de premii mexicane, dar si internationale, in decursul lungii ei cariere.

Unchii si matusile de peste mari si tari

Si pentru ca fericirea sa fie completa, Edith Gonzalez este si o mama fericita. Nu-i place sa vorbeasca despre viata ei intima, dar despre Constanza, fiica ei, da! Cand vorbeste de ea, se lumineaza la fata. "E cea mai importanta realizare din viata mea. Dragostea adevarata am cunoscut-o alaturi de Constanza. E un lucru extraordinar sa fii mama. Multe femei se lipsesc de maternitate, insa pentru mine, venirea pe lume a fiicei mele a fost ca un miracol. Imi doresc din toata inima sa fie o fiinta iubitoare, unica in felul ei, fericita si sanatoasa. Asta imi doresc pentru fiica mea."

Nasterea Constanzei a fost umbrita de un adevarat scandal in Mexic. Edith a ales sa tina secret numele tatalui copilului, asa ca ziarele de bulevard au avut o tema grasa de speculat. Unul dintre "suspecti" a fost chiar presedintele Mexicului, Vicente Fox. Cand este intrebata despre perioada de-atunci, Edith se intuneca la fata. "Au fost zile grele pentru mine. N-o sa va vina poate sa credeti, dar intre miile de fani care mi-au scris sa ma felicite pentru fiica mea, m-au incurajat si mi-au trimis chiar si jucarii, s-au aflat foarte multi romani. Eu ii privesc pe toti acesti oameni care nu m-au parasit la greu, ca pe niste veritabili unchi si matusi pentru Constanza."

Alunga gandurile rele si devine iar zambitoare. Ne povesteste o scena din viata de zi cu zi, alaturi de fiica sa. Este o scena desprinsa parca dintr-un serial. "Vreau ca fiecare zi sa fie speciala pentru fiica mea. Imi place sa-i trag draperiile incet, una cate una, cantand in limba italiana: "Bongiorno principessa", "bongiorno la pi bella, la pi dolce del mundo"... tu esti cea mai frumoasa si desteapta fetita din viata mea."

Spre finalul conferintei, Edith s-a declarat tentata sa apara intr-o telenovela romaneasca, macar in postura de invitat special. Pe parcursul celor cinci zile in Romania, ea a participat la mai multe show-uri ale posturilor de televiziune Pro Tv si Acasa Tv, a acordat autografe fanilor, a vizitat castelul Bran, de care s-a si indragostit.

Curriculum Vitae

Edith Gonzalez Fuentes s-a nascut pe 10 decembrie 1966 (corectie: 1964), in Monterrey, Nuevo Leon, Mexico.
* Este actrita, dansatoare si fotomodel.
* Primul ei rol a fost in serialul "Cosa juzgad " (1970).
* Pana in prezent a jucat in nu mai putin de 28 de telenovele, atat in roluri principale cat si secundare, precum si in 14 filme de lung metraj.
* A cochetat si cu teatrul, unul din rolurile ei importante fiind cel din spectacolul "Las Noches de Aventurera" (1998, 2004-2005)
* Cele mai renumite telenovele ale ei pe plan international sunt "Inima salbatica" si "Salome".
* Ultimul rol este cel al lui Jocelyn, din "O lume a fiarelor" (2006), unde a jucat alaturi de nume mari ale cinematografiei mexicane, ca: Cesar Evora, Gaby Espino si Laura Flores.
* In 2004, a trebuit sa renunte la rolul din telenovela "Mujer de Madera", datorita nasterii fetitei ei - Constanza. Un an mai tarziu, Edith a reaparut in atentia publicului prin lansarea primului ei parfum - "Venus".
* De cateva luni, Edith scrie un editorial saptamanal in revista "Universal".
« Last Edit: March 21, 2010, 02:56:50 pm by pgillda » Logged

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #2 on: February 22, 2010, 04:18:08 pm »

Articol AcasaMagazin: http://www.acasamagazin.ro/acasa/articol/35/5_zile_cu_Edith_Gonzalez.html

5 zile cu Edith González
Prima vizita a divei mexicane în România a fost un prilej de bucurie pentru multa lume. La invitatia postului Acasa, noi am urmarit-o pas cu pas si iata ce am descoperit!

Prima zi - Ora 19:30 Sosirea lui Edith in Romania

Inainte de sosirea lui Edith González, pe aeroportul Henri Coanda era agitatie mare. Cateva zeci de fani emotionati se foiau nerabdatori prin fata portii de la Sosiri si scandau numele lui Edith. Adolescenti, mame cu copii mici in brate, cativa curiosi in cautare de senzational, oameni care o iubeau inca de la „Inima salbatica“, incepusera sa discute despre rolul lui Edith din telenovela „Salomé“. Toti erau de acord ca nu se compara cu nimeni si ca nu se va naste o a doua regina a telenovelelor ca Edith. Minutele pana la sosirea ei se scurgeau, sala de asteptare devenea neîncapatoare, camerele de filmat de la „Povestiri adevarate“ si „Povestiri de noapte“ erau gata de actiune, doar Edith mai lipsea. Si iat-o ca apare, zambitoare si emotionata de o primire atat de calduroasa din partea celor din „tara Nadiei Comaneci si a lui Vlad Tepes“, cum cunostea ea Romania. Cabral si Ines Nastasoiu, PR Manager la ACASA au intampinat-o pe Edith cu un superb buchet de flori si i-au luat primele declaratii. Timp de cateva minute Edith a impartit autografe, a facut poze si s-a imbratisat cu toata lumea prezenta. Cu greu a reusit sa se strecoare prin multime, si numai ajutata de garzile de corp a ajuns in masina care a dus-o la hotel.

A doua zi - Ora 11:00 Conferinta de presa

Inaintea conferintei de presa, toata lumea era nerabdatoare s-o vada de aproape pe frumoasa diva. Se schimbau informatii despre Edith, se discuta despre aparitiile ei la anumite emisiuni si fiecare isi recapitula intrebarile. Edith a aparut zambitoare si foarte proaspata, insotita de asistenta ei, Silvia, si de o reprezentata a postului Televisa, dar si de Ines, care a tradus schimbul de intrebari si raspunsuri pentru acei dintre reprezentantii presei care nu vorbeau spaniola. Inainte sa inceapa maratonul intrebarilor, Edith a tinut sa precizeze ca a cunoscut Romania prin prisma realizarilor gimnastei Nadia Comaneci si ca, din acel moment, este fascinata de tara noastra. Spre final, Edith a impartit autografe si a fost placut surprinsa sa remarce ca, in editia de colectie, „Top 100 latino“, a revistei Acasa magazin, se afla pe locul intai in preferintele cititorilor nostri. La despartire, Edith a trimis tuturor „pupici“ chiar in limba  romana. Sau „papuci“, cum ii placea ei sa mai glumeasca, constienta fiind de intelesul acestui cuvant.

Ora 15:00 Repetitiile pentru emisiunea „Dansez pentru tine“

Dupa ce s-a plimbat putin prin Bucuresti, Edith a venit la Buftea, la repetitiile pentru emisiunea „Dansez pentru tine“. Desi avusese o mica problema la picior, Edith s-a descurcat perfect pe ritmuri latino, demonstrand tuturor ca este si o excelenta dansatoare. Chiar si partenerul ei de dans, Mihai Petre, care este si membru in juriul emisiunii, a recunoscut ca nu prea are ce s-o invete pe Edith, ci ca trebuie doar sa se sincronizeze cu ea pentru dansul respectiv.

Ora 17:00 Participarea la emisiunea „Povestiri adevarate“

De la repetitii, Edith a fost „rapita“ de Cabral pentru a participa la emisiunea „Povestiri adevarate“. Acolo a discutat cu Mihaela Tatu si cu Iulia Vantur despre cat de mult isi dorea sa cunoasca tara Nadiei Comaneci si cat de fascinata este de legenda contelui Dracula. Edith  l-a complimentat pe Cabral pentru carisma lui, promitand, in final, ca va face spectacol la „Dansez pentru tine“.

Ora 20:30 Participarea la emisiunea „Dansez pentru tine“

Toata lumea din platou era emotionata de participarea lui Edith la emisiune. Se stia ca va sta in juriu si ca este o dansatoare excelenta, deci urma sa fie foarte exigenta cu concurentii, desi nota ei nu intra in calcul la media finala. Aparitia lui Edith a constituit un moment extraordinar. A purtat o rochie senzationala, care dezvaluia o silueta de invidiat, emana increde in sine si un optimism debordant, astfel incat a cucerit imediat atat publicul din platou, cat si pe cei din fata televizoarelor.

Desi concurentii erau vizibil emotionati de prezenta ei, Edith i-a complimentat pe toti pentru modul in care s-au prezentat si a dat numai note bune. Dupa ce a dansat cu Mihai Petre si Willmark pentru cazul unui baietel grav bolnav, de numai 4 ani, Edith a dorit sa împarta publicului parfumurile sale „Edith“, „Venus“ si „Constanza“, gest care s-a bucurat de o mare apreciere.

A treia zi
Ora 11:00 Vizita la familia Columbeanu si traversarea lacului cu salupa la Biserica Veche a Manastirii Vlad Tepes

Ziua de sambata a debutat cu o plimbare reconfortanta pe lacul Snagov. Familia Columbeanu a fost gazda perfecta, punand la dispozitie si salupa cu care s-a plimbat Edith pana la biserica. Intalnirea cu micuta Irina, fetita sotilor Columbeanu, a fost foarte emotionanta pentru Edith, care a impartasit Monicai cateva sfaturi pentru cresterea copiilor, asa, ca de la o mamica la alta. Deoarece salupa avea doar 9 locuri, am asteptat-o pe Edith impreuna cu alti reporteri pe ponton, ea fiind insotita pana la biserica de familia Columbeanu si de echipa Povestirilor. La intoarcere, Edith era incantata ca a aflat multe detalii despre viata contelui Vlad Tepes, idolul ei, si a primit chiar si cateva pliante si o icoana de la biserica. Pentru ca timpul ne presa, am fugit catre Carrefour, unde Edith urma sa dea autografe fanilor.

Ora 15:30 Sesiuna de autografe la Carrefour Orhideea

Sute de oameni erau stransi la locul intalnirii, cu o ora inainte de venirea ei. In majoritate adolescenti, dar si din alte categorii de varsta, toti erau emotionati si nerabdatori s-o vada de aproape si s-o atinga pe Edith. Cand a aparut, cei care asigurau paza au facut fata cu greu multimii. Dupa ce a salutat publicul, Edith s-a asezat cuminte la semnat autografe, desi avea in fata cateva sute de oameni, care ar fi ajuns la ea chiar si calcandu-se in picioare, dupa cum se vedea. Am remarcat cu placere ca multi dintre ei luau autografe pe revista noastra. Si de aceasta data, Edith a impartit cateva parfumuri fanilor si a facut poze cu toata lumea, fara sa se planga nici o clipa. Inca o lectie de profesionalism, pe care eu, una, n-o voi uita prea repede!

Ora 21:00 Good-bye dinner cu vedetele ACASA la un restaurant bucurestean

Desi avusese o zi grea, Edith a venit cu un chef nebun de a petrece alaturi de vedetele de la ACASA. Intampinata, la intrare, cu paine si sare si de echipa de la „Povestiri adevarate“, Edith a fost incantata de muzica romaneasca si de bucatele traditionale. La masa, o asteptau deja Adela Popescu, Ioana Maria Moldovan, Ana Maria Gheorghe, Cabral si Bianca Popescu iar Mihaela Tatu urma sa apara, asta dupa ce termina emisiunea „De suflet“ de la PRO TV International. Atmosfera este foarte destinsa si Edith simtea nevoia sa se relaxeze departe de blitul aparatului nostru, asa ca ne-am retras. Oricum, fusese o zi obositoare si pentru noi.

A patra zi
Ora 13:00 Participarea la emisiunea „De 3 x femeie“

Inainte de emisiunea „De 3 x femeie“, platoul era plin de oameni care abia asteptau s-o vada pe Edith. Se anuntau trei ore pline de surprize si invitati celebri, din cate auzeam in jur. De data aceasta, publicul a fost format numai din fanii divei mexicane, pe care i-am surprins cum isi repetau cu emotie întrebarile pe care aveau sa i le adreseze. Si iata ca a aparut Edith si a inceput emisiunea. Unul dintre invitati a fost incantatorul grec Sarbel, castigatorul editiei Eurovision din acest an, care a cantat si a dansat alaturi de Edith. Una dintre marile surprize ale emisiunii a constituit-o momentul in care Adela Popescu i-a propus vedetei mexicane sa joace intr-o telenovela care se difuzeaza din toamna pe ACASA, si Edith a acceptat, ba chiar a promis ca va participa la acest nou proiect. Pe parcursul emisiunii, Edith a primit numeroase cadouri, atat pentru ea, cat si pentru mama si fiica ei: o papusa traditionala romaneasca, doua ii, o marama si o icoana. Vizibil emotionata, Edith a declarat ca fratele ei, care este istoric, a învatat-o sa pretuiasca obiectele traditionale si, din acest motiv, ei ii fac multa placere aceste cadouri.

Pe canapeaua Mihaelei Tatu, s-au asezat pe rand Cabral, Adela Popescu, Dana Rogoz, Carmen Tanase, Nicoleta Luciu si Elvira Deatcu, care au discutat cu Edith despre avantajele si dezavantajele vietii de actor, printre altele. In fiecare pauza de filmare, machiajul si coafura lui Edith erau atent retusate de Silvia, iar Maria Cernat de la „Povestiri adevarate“ nu rata nici un moment pentru a afla cum se simte Edith la emisiune. Un moment emotionant a fost cel in care Edith a cunoscut-o pe fana ei nevazatoare, care conduce si un ziar pentru nevazatori. Imediat dupa filmari, Edith a acceptat sa pozeze pentru coperta revistei noastre. Desi era epuizata, ea si-a creat starea necesara pentru sedinta foto si ne-a uimit înca o data cu veselia ei debordanta. E drept ca-i mai aminteam noi de Constanza din cand, in cand, ca sa o vedem cum se lumineaza toata, dar pozele sunt dovada ca Edith ramane o persoana deosebita chiar si atunci cand nu este filmata. In final, am ales imaginea pentru coperta din seria celor facute pe platourile de filmare de la „Dansez pentru tine“, unde Edith este atat de sexy!

A cincea zi
Ora 15:00 Plecarea spre Mexic

Scurta sedere a actritei Edith González se apropia de sfarsit. In timp ce o asteptam sa ajunga la aeroport, imi aminteam cu ce ganduri plecasem la realizarea acestui fotoreportaj. Vroiam sa descopar ce se afla in spatele mitului Edith González. Eram sigura ca este doar o diva plina de fumuri, care a pierdut de mult contactul cu lumea reala si traieste doar in scenarii de telenovele. Ei bine, m-am inselat. Pe toata durata sederii sale in Romania, Edith ne-a oferit o lectie de profesionalism, eleganta, bun simt, rafinament si corectitudine, lectie pe care ar putea s-o invete multe vedete autohtone. Putin trista ca pleaca, dar nerabdatoare s-o stranga din nou in brate pe Constanza, Edith ne-a imbratisat si ne-a multumit pentru momentele frumoase petrecute aici.

In final, i-am promis ca-i voi trimite revista si ea ne-a asigurat ca se va intoarce in Romania.

Articol de: Oana Stanciulescu

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #3 on: February 22, 2010, 04:23:37 pm »

articol AcasaMagazin: http://www.acasamagazin.ro/acasa/articol/35/Edith_Gonzalez.html

"Practic aceasta meserie din vocatie"
Am cunoscut-o ca Salomé, Monica sau Marisa, insa abia acum, când ne?am aflat fata in fata cu ea, am simtit adevarata valoare a reginei telenovelelor

Cand ti-ai descoperit pasiunea pentru actorie?
Am fost o persoana noro­coa­sa pentru ca am inceput sa lucrez de la varsta de cinci ani, din pura intamplare, si, de-a lungul timpului, mi-am dat seama ca vocatia mea reala este sa fiu actrita. Practic aceasta meserie pentru ca mi se potriveste, dar si din necesitate. Si, pentru ca am fost un copil actor si un copil muncitor, am ridicat nivelul financiar al familiei si n-am simtit niciodata ca ma sacrific din acest motiv. Este o meserie care implica multa lupta, multa daruire si putin noroc.

Preferi sa ti se ofere roluri total diferite pentru a ti se da ocazia sa te pui in mai multe ipostaze sau te simti bine intr-un anumit tip de rol?
Evident ca nu ma simt bine schimband rolurile. Intotdeauna m-am simtit mai comod interpretand un singur tip de rol, dar viata inseamna si risc, iar unul dintre motto-urile mele este „Intotdeauna trebuie sa incerc“.

Cum te-a marcat rolul pe care l-ai interpretat in „Inima salbatica“?
Inainte de rolul din „Inima salbatica“, eram o actrita de telenovele cu o fata frumoasa, acea protagonista tipica de melodrame, iar acest rol a insemnat o intorsatura de 180 de grade in cariera mea. Am devenit deodata mult mai senzuala, mai feminina, chiar si prin culoarea pielii, pentru ca, in epoca respectiva, tinerele de vita nobila nu aveau voie sa se expuna la soare si sa aiba pielea bronzata sau sa stea picior peste picior. A fost multa, multa munca de investigatie. Am studiat mult pentru a ma inspira pentru rolul meu, dar a fost un rol memorabil.

Crezi ca rolul pe care l-ai interpretat in „Salomé“ a fost facut pe masura ta?
Da, cu siguranta. M-am distrat foarte bine filmand scenele in care eram beata si cantam, desi eu nu beau in viata reala. Noi, mexicanii, cantam atunci cand suferim din dragoste. Da, mi-a placut la nebunie acel rol. Eram propria mea fana. Daca aveam o rochie roz, imi puneam accesorii roz in par. Daca rochia era albastra, ma fardam cu albastru. Ma schimbam tot timpul. Era distractiv ca puteam deveni mereu alta, dar, la sfarsitul telenovelei, eram foarte obosita.

Cum ti s-a schimbat viata de cand s-a nascut fiica ta, Constanza?
Foarte mult. Nu vreau sa vorbesc despre maternitate ca despre cel mai important lucru din viata unei femei, dar, in cazul meu, a fost o experienta extraordinara. Dupa ce s-a nascut Constanza, multa lume m-a intrebat ce as vrea sa-i ofer fiicei mele si am ales patru lucruri: sa fie o fiinta iubitoare, modesta, demna si vesela.

Exista vreun lucru pe care ti-l doresti si nu l-ai realizat pana acum?
Multe lucruri, dar, in acelasi timp, sunt foarte multumita de tot ceea ce am realizat.

Este prima data cand vii in Romania. Ce parere ai despre romani?
Cand am fost in Turcia, am vizitat Moscheea Albastra si am intalnit acolo un grup foarte mare de turisti romani. M-au impresionat cand am vazut cat de frumosi, inalti si simpatici erau. Atunci, in Turcia, am avut ocazia sa vad mai mult decat am putut vedea pana acum, dar Romania este o tara care se afla in inima mexicanilor si abia astept sa ma intorc si sa le spun tuturor ca m-am simtit aici ca acasa.

In final, te rog sa transmiti un mesaj fanilor tai din Romania si cititorilor revistei Acasa magazin, care te iubesc mult!
Vreau sa le spun ca le multumesc mult pentru toate scrisorile pe care mi le-au trimis mie si fiicei mele, Constanza, de-a lungul timpului. Multumesc pentru primirea facuta in Romania! Multumesc pentru cadourile lor! Vreau sa le multumesc in special fanilor romani care intra mereu pe forumul meu si imi sunt alaturi in fiecare moment al vietii, ma incurajeaza tot timpul si imi trimit dragostea lor. Mai vreau sa le multumesc tuturor unchilor si matusilor pe care ii are Constanza in Romania.

Din culise…
-Cea mai simpatica persoana din staff-ul lui Edith este Silvia, asistenta ei, care este „omul bun la toate”, dupa cum se prezinta singura. Ea o tunde, o vopseste si o coafeaza pe Edith pentru fiecare eveniment. Ea o machiaza si ii alege hainele. Pe toata durata sederii sale in Romania, Silvia a facut poze si a filmat fiecare minut. „Silvia Galvan” este un adevarat brand in Mexic, saloanele ei de frumusete impanzind intreg Mexicul.
-Edith scrie saptamanal un articol in El Universal, cel mai prestigios ziar din Mexic, si ne-a anuntat ca urmatorul articol este dedicat vizitei sale in Romania si oamenilor deosebiti pe care i-a cunoscut aici.
-Edith nu este pretentioasa la mancare. A gustat si s-a declarat incantata de bucataria romaneasca, fara sa faca mofturi.
-Doua fane din Italia au venit in Romania sa fie alaturi de Edith in perioada sederii sale. Ele mi-au povestit despre adevaratul fenomen starnit de Edith odata cu „Inima salbatica”, fenomen ce persista si astazi in peninsula.
-Edith a promis ca va juca intr-o telenovela romaneasca si, cand se va intoarce in toamna in Romania, o va aduce si pe Constanza cu ea.
-Edith a dorit sa vada si sa achizitioneze rochii si accesorii ale designerilor romani si s-a declarat foarte incantata de rochia semnata Oana Mizil, pe care a achizitionat-o.
-Desi presata de timp, actrita a tinut sa viziteze putin Bucurestiul, plimbandu-se pe la Casa Poporului, Universitate, Mitropolie (unde a aprins lumanari) si Biserica Sfantul Anton.
-Auzind ca faimosul Castel Bran este de vanzare, Edith s-a declarat interesata de achizitionarea acestuia. Pretul de 60 de milioane de euro i s-a parut totusi destul de mare.

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #4 on: February 22, 2010, 04:28:10 pm »

articol din AcasaMagazin: http://www.acasamagazin.ro/acasa/articol/35/Edith_Gonzalez_cronica_unei_vizite_de_suflet.html

Edith González, cronica unei vizite de suflet

Joi seara (19 aprilie) cu o mica intarziere, frumoasa actrita mexicana Edith Gonzalez a sosit pe aeroportul Henri Coanda. Foarte emotionata din momentul in care a pus piciorul prima data pe pamant romanesc, Edith a impartit autografe, pupaturi si imbratisari cu generozitate tuturor fanilor stransi cu ore intregi inainte de venirea ei. Dupa ce si-a impartasit primele impresii pentru emisiunile “Povestiri adevarat”e si “Povestiri de noapte”, Edith s-a retras la hotelul Hilton, unde este cazata pe perioada sederii sale in Romania.

Vineri (20 aprilie), la conferinta de presa, Edith a raspuns cu multa franchete si umor intrebarilor din partea presei. Astfel, am aflat ca o zi ideala ar fi una petrecuta cu fetita ei, Constanza, ca Salome este rolul vietii ei si ca ar juca cu placere intr-o telenovela romaneasca. Diseara, Edith va aparea la emisunile “Povestiri adevarate” si “Dansez pentru tine”.

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #5 on: February 23, 2010, 03:26:22 pm »

El Ombligo de Venus 
Edith González Fuentes
El Universal

Viernes 04 de mayo de 2007

Gracias Rumanía

Sola en el avión, de regreso a casa desde Rumanía; escala en París, muchas reflexiones, el corazón entre algodones y un poco adormilado después de tal borrachera de amor. Cinco días de cariño, apoyo y ternura recibidos en Bucarest no son para menos. Satisfecha lo recuerdo contigo, sin falsas modestias.

Acogida por cientos en el aeropuerto, mi llegada es sintonizada por una increíble cantidad de televidentes. Los fans me dan regalos, cartas, recuerdos para Constanza. Orgullo por México y por mí misma.

Les cuento que mi participación en el equivalente de Bailando por un Sueño, el programa más visto de la televisión rumana, obtuvo lo que ellos llaman el Minuto de Oro, es decir, el minuto con más sintonía en lo que va del año.

Las instalaciones de los estudios ACASA —los más grandes en toda Europa del este—, son realmente espectaculares. Cuentan con personal acostumbrado a trabajar en cine y televisión de alta calidad (no por nada muchas producciones mundiales han escogido este lugar para sus filmaciones, antes que a México).

Con lágrimas en los ojos, recibo el cariño de los miles de seguidores en nuestro encuentro en un centro comercial de Bucarest, en una ciudad en la que, si hay sol, la gente enseguida va al campo.

Cada día robamos un poquito de tiempo, Otto y Florín, el equipo de seguridad que me acompañó, me revelan algo de esta gran ciudad: La Casa del Pueblo, construcción realizada bajo el régimen de Ceausescu, está considerada —después del Pentágono—, el segundo edificio más grande del mundo. Impresionante símbolo del final de un régimen que empezó bien y terminó en una revolución, apenas 17 años ha, sacrificando miles de vidas. Y sin embargo, Rumanía está firme, con esperanza.

¡Tanto que aprender y sin tiempo para hacerlo!, sólo el que queda para gozar, sentir y respirar el gran cariño.

Gracias, gracias Rumanía, por compartir conmigo tanto, por llevarme en sus corazones, por aprender a hablar español con las telenovelas mexicanas.

Ser actor es hermoso, ser actor es llegar a muchos rincones del mundo, ser actor significa compartir la vida e incluso, a veces, la muerte.

Como con Estefanía, quien fuera la presidente de mi club de fans en Italia y pidió ser enterrada con una foto mía en el pecho. Ser actor entretiene, provoca sonrisas, esperanzas, y aún sin saberlo, a veces algo más.

Gracias a cada país que ha hecho a México suyo. Gracias a cada una y cada uno por hacerme suya, porque me conocen como si fuéramos la misma sangre, saben mis gustos, alegrías e influyen en mis desilusiones, porque con ustedes y frente a ustedes soy yo misma, sin temores, natural, porque me han dado tanto amor que aun en los momentos más difíciles, sé que no estoy sola, porque somos una hermosa familia de amigos en más de 30 países.

No hay palabras para explicar, cómo transmitir el amor que siento, cómo celebrar el amor incondicional en el que son correspondidos, lo mismo Daria, de Italia; Patri, de Argentina, O Karen, de Estados Unidos, porque el cariño simplemente se siente.

En mi corazón, en cada uno de mis pensamientos, en cada una de mis decisiones, ustedes están presentes siempre.

Gracias, pues en cada una de sus cartas siento sus besos, su apoyo, y mientras tanto, me lleno de ustedes con nostalgia y optimismo, ¡besos!

Un breve parpadeo: me entero con pena en el periódico joven (a los 90 años) que la columna Pulso Político, de Francisco Cárdenas Cruz, nos deja. ¡Pupici! ¡Pupici! ¡Pupici!

http://www.eluniversal.com.mx/columnas/vi_65036.html

© Queda expresamente prohibida la republicación o redistribución, parcial o total, de todos los contenidos de EL UNIVERSAL

Traducerea aticolului

Am fost întâmpinat? de sute de fani la aeroport, iar sosirea mea a fost urm?rit? de un num?r impresionant de telespectatori. Fanii mi-au d?ruit cadouri, scrisori, amintiri pentru Constanza. Mândrie pentru Mexic ?i pentru mine.

V? m?rturisesc c? participarea mea la versiunea echivalent? a programului ”Bailando por un sueño”, programul cel mai vizionat din România, a înregistrat ceea ce ei numesc Minutul de Aur, adic?, minutul cu cea mai mare audien?? a anului.

Decorurile studiourilor Media Pro - cele mai mari din Europa de Est - sunt spectaculoase. Personalul este obi?nuit s? lucreze în cinematografie ?i televiziune de înalt? calitate (de aceea produc?tori interna?ionali au ales acest loc pentru film?ri, înaintea Mexicului)

Cu lacrimi în ochi, am primit afec?iunea miilor de fani la o întâlnire care a avut loc într-un centru comercial din Bucure?ti, un ora? unde, dac? este frumos afar?, oamenii ies la aer liber.

În fiecare zi, ne-am rupt pu?in din timp (Otto ?i Florin, echipa de la paz? a fost al?turi de mine) ?i mi-au fost împ?rt??ite câteva lucruri despre acest mare ora?: Casa Poporului, construc?ie realizat? în timpul regimului Ceau?escu, este considerat? - dup? Pentagon - a doua cl?dire din lume, ca m?rime. Un simbol impresionant al finalului unui regim care a început bine ?i s-a terminat cu o revolu?ie, acum 17 ani, sacrificând mii de vie?i. Cu toate acestea, România este ferm?, plin? de speran??.

Atât de multe de înv??at ?i foarte pu?in timp! Doar cel r?mas pentru a m? bucura, sim?i ?i respira afec?iunea.

Mul?umesc, mul?umesc România, pentru c? a?i împ?r?it atât de multe cu mine, pentru c? m? purta?i în inimile voastre, pentru c? a?i înv??at spaniol? din telenovelele mexicane.

S? fii actor este frumos, s? fii actor înseamn? s? ajungi în multe col?uri ale lumii, s? fii actor înseamn? s? împar?i via?a ?i câteodat? ?i moartea.

Cum s-a întâmplat cu Stefania, fosta pre?edint? a clubului meu de fani din Italia, care a cerut s? fie înmormântat? cu fotografia mea pe piept. S? fii actor binedispune, provoac? zâmbete, speran?e, ?i f?r? s? ?tii, câteodat? chiar mai multe lucruri.

Mul?umesc fiec?rei ??ri care s-a apropiat de Mexic. Mul?umesc fiec?reia ?i fiec?ruia pentru c? m-au apropiat, pentru c? m? cunosc ca ?i cum am avea acela?i sânge, ?tiu ce gusturi am, ce m? bucur?, care sunt dezam?girile mele. Pentru c? al?turi de voi ?i în fa?a voastr? sunt eu îns?mi, f?r? temeri, natural?, pentru c? mi-a?i oferit atâta iubire, încât în momentele cele mai dificile, ?tiu c? nu sunt singur?. Pentru c? suntem o frumoas? familie de prieteni în mai mult de 30 de ??ri.

Nu sunt cuvinte s? pot explica, cum s? transmit dragostea pe care o simt, cum s? s?rb?toresc iubirea pe care o primesc necondi?ionat de la Daria din Italia, Patri din Argentina, sau Karen din SUA, pentru c? afec?iunea se simte.

În inima mea, în fiecare gând, în fiecare decizie, voi sunte?i prezen?i întotdeauna.

Mul?umesc pentru c? în fiecare din scrisorile voastre simt s?ruturile voastre, sprijinul vostru ?i astfel m? umplu de nostalgie ?i optimism. Pupici!

O scurt? clipire: am aflat cu triste?e c? rubrica Pulso Politico, a lui Francisco Cardenas Cruz, nu va mai exista.
Pupici! Pupici! Pupici!

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #6 on: February 23, 2010, 04:11:27 pm »

Va las mai-jos cateva link-uri de unde puteti descarca clipurile cu Edith dorite:

01: View My Video Promo sosire Edith Gonzalez
02: View My Video Edith la Povestiri de Nopate-1
03: View My Video Edith la Povestiri de Nopate-2
04: View My Video Edith la Povestiri Adevarate - partea 1
05: View My Video Edith la Povestiri Adevarate - partea 2
06: View My Video Edith repetand dansul la "Dansez pentru tine"
07: View My Video Edith la inceputul emisiunii Dansez pentru tine
08: View My Video Edith in juriul de la DPT-1
09: View My Video Edith in juriul de la DTP-2
10: View My Video Edith danseaza la emisiunea Dansez pt tine
11: View My Video Edith sesiune de autografe (secvente)
12: View My Video 21.04.2007 Edith Gonzalez - Povestiri Adevarate 01
13: http://www.megavideo.com/?v=CDKVY4I2 21.04.2007 Edith Gonzalez - Povestiri Adevarate 02
14. http://www.megavideo.com/?v=L5ICAY07 22.04.2007 Edith Gonzalez - Povestiri Adevarate
15: http://www.megavideo.com/?v=EC2OPX2Y 23.04.2007 Edith Gonzalez - Povestiri Adevarate
16: http://www.megavideo.com/?v=KW3YAZ9T 23.04.2007 Edith Gonzalez - Povestiri de noapte

17: http://www.megavideo.com/?v=LKUEUQRK 22.04.2007 Edith Gonzalez la De 3x Femeie - partea_1
18: http://www.megavideo.com/?v=9SCY2X1W 22.04.2007 Edith Gonzalez la De 3x Femeie - partea_2
19: http://www.megavideo.com/?v=NEVPXT24 22.04.2007 Edith Gonzalez la De 3x Femeie - partea_3
« Last Edit: April 14, 2010, 11:50:46 pm by pgillda » Logged

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #7 on: February 23, 2010, 04:15:57 pm »

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #8 on: February 23, 2010, 04:19:35 pm »

Autografele mele de la Edith luat in Aprilie 2007 Smiley

- pe aeroport:

- la Carrefour Orhideea:

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #9 on: March 19, 2010, 06:10:23 pm »

El Ombligo de Venus
Edith González Fuentes

El Universal

Viernes 04 de mayo de 2007

Gracias Rumanía

Sola en el avión, de regreso a casa desde Rumanía; escala en París, muchas reflexiones, el corazón entre algodones y un poco adormilado después de tal borrachera de amor. Cinco días de carino, apoyo y ternura recibidos en Bucarest no son para menos. Satisfecha lo recuerdo contigo, sin falsas modestias.

Acogida por cientos en el aeropuerto, mi llegada es sintonizada por una increíble cantidad de televidentes. Los fans me dan regalos, cartas, recuerdos para Constanza. Orgullo por México y por mí misma.

Les cuento que mi participación en el equivalente de Bailando por un Sueño, el programa más visto de la televisión rumana, obtuvo lo que ellos llaman el Minuto de Oro, es decir, el minuto con más sintonía en lo que va del año.

Las instalaciones de los estudios ACASA —los más grandes en toda Europa del este—, son realmente espectaculares. Cuentan con personal acostumbrado a trabajar en cine y televisión de alta calidad (no por nada muchas producciones mundiales han escogido este lugar para sus filmaciones, antes que a México).

Con lágrimas en los ojos, recibo el cariño de los miles de seguidores en nuestro encuentro en un centro comercial de Bucarest, en una ciudad en la que, si hay sol, la gente enseguida va al campo.

Cada día robamos un poquito de tiempo, Otto y Florín, el equipo de seguridad que me acompanó, me revelan algo de esta gran ciudad: La Casa del Pueblo, construcción realizada bajo el régimen de Ceausescu, está considerada —después del Pentágono—, el segundo edificio más grande del mundo. Impresionante símbolo del final de un régimen que empezó bien y terminó en una revolución, apenas 17 anos ha, sacrificando miles de vidas. Y sin embargo, Rumanía está firme, con esperanza.

Tanto que aprender y sin tiempo para hacerlo!, sólo el que queda para gozar, sentir y respirar el gran carino.

Gracias, gracias Rumanía, por compartir conmigo tanto, por llevarme en sus corazones, por aprender a hablar espanol con las telenovelas mexicanas.

Ser actor es hermoso, ser actor es llegar a muchos rincones del mundo, ser actor significa compartir la vida e incluso, a veces, la muerte.

Como con Estefanía, quien fuera la presidente de mi club de fans en Italia y pidió ser enterrada con una foto mía en el pecho. Ser actor entretiene, provoca sonrisas, esperanzas, y aún sin saberlo, a veces algo más.

Gracias a cada país que ha hecho a México suyo. Gracias a cada una y cada uno por hacerme suya, porque me conocen como si fuéramos la misma sangre, saben mis gustos, alegrías e influyen en mis desilusiones, porque con ustedes y frente a ustedes soy yo misma, sin temores, natural, porque me han dado tanto amor que aun en los momentos más difíciles, sé que no estoy sola, porque somos una hermosa familia de amigos en más de 30 países.

No hay palabras para explicar, cómo transmitir el amor que siento, cómo celebrar el amor incondicional en el que son correspondidos, lo mismo Daria, de Italia; Patri, de Argentina, O Karen, de Estados Unidos, porque el carino simplemente se siente.

En mi corazón, en cada uno de mis pensamientos, en cada una de mis decisiones, ustedes están presentes siempre.

Gracias, pues en cada una de sus cartas siento sus besos, su apoyo, y mientras tanto, me lleno de ustedes con nostalgia y optimismo, besos!

Un breve parpadeo: me entero con pena en el periódico joven (a los 90 anos) que la columna Pulso Político, de Francisco Cárdenas Cruz, nos deja. Pupici! Pupici! Pupici!

http://www.eluniversal.com.mx/columnas/vi_65036.html

Queda expresamente prohibida la republicación o redistribución, parcial o total, de todos los contenidos de EL UNIVERSAL

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #10 on: March 21, 2010, 01:35:50 pm »

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #11 on: March 21, 2010, 02:38:17 pm »

Sosire aeroport / Masa

Emisiune "De 3x femeie"

Conferinta presa/ Sesiune autografe Carrefour Orhideea

Dansez pentru tine

« Last Edit: March 21, 2010, 02:40:34 pm by pgillda » Logged

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #12 on: March 21, 2010, 02:48:12 pm »

Aici puteti viziona cadoul pregatit din partea forumului nostru lui Edith, cadou pe care i l-am dat la sesiunea de autografe de la Carrefour Orhideea

http://img532.imageshack.us/my.php?image=video000mb7.flv
http://img531.imageshack.us/my.php?image=video001tm8.flv
http://img531.imageshack.us/my.php?image=video002hy8.flv

« Last Edit: March 21, 2010, 03:03:36 pm by pgillda » Logged

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #13 on: March 21, 2010, 02:53:48 pm »

Spuneam la vremea respectiva (19.04.2007): "Gaaaataaaaaaaaa!!!! A venit Edith! Smiley Este o tipa super, asa cum se vede si la televizor, este micuta de inaltime (in jur de 1.60) si foarte amabila. A impartit autografe tuturor, s-a pupacit cu mai toata lumea (majoritatea pustoaice, ce-i drep Wink), iar eu m-am straduit sa reprezint salv@jitele cat mai bine.

Din fericire, am reusit sa vorbesc cu ea Wink Nu mult, am reusit doar sa-i spun ca o admiram mult si ca speram din tot sufletul sa revina cat de curand si sa stea mai mult de 5 zile la noi in tara. Grin Si i-am dat Acrostihul pe care l-am facut pt ea, un buchetel de flori - lalele, pt ca Andreea Catana "tatianarum" spunea ca lui Edith ii plac lalelele - si am primit un autograf pe o fotografie a ei in Monica de Altamira.

A, da, si tipei (care facea parte din staff-ul lui Edith si care tot intreba pustoaicele daca o plac pe Edith si de unde o stiu si ele o tot dadeau inainte cu Salome Angry) i-am spus: "CORAZON SALVAJE PARA SIEMPRE!!!, ca noi am vazut-o si am apreciat-o pe Edith din 1996, cand a fost difuzata in Romania pt prima data Corazon Salvaje; dar ca noi pe-atunci habar nu aveam ce e ala internet si asta a fost nenorocul nostru pentru ca altfel, aici, in Romania, daca ar fi venit sa promoveze Corazon Salvaje, ar fi avut un succes mult mai mare decat cel pe care l-au avut in Italia Wink "

ACROSTIH para Edith Gonzales (imi cer scuze, trebuia cu "z" la sfarsit ... Embarrassed)

Estas aqui, mi dulce reina...
Detras de los lazos de mi corazon.
Inolvidable Monica de Altamira,
Te tengo cerca de mi alma;
Hola! te digo con cada manana.

Grito al cielo esta felicidad de verte.
Ojos de luz, me siento tan viva mirarlos.
No puedo decir ningun palabra mas,
Zambullo en los recuerdos de ayer
Asi cerca te siento!
Las lagrimas estan rodando mi mejilla.
Estan gotas de luz y de alegria:
Soy a tu pies, gracias a Dios que te traje hoy en mi mundo!

« Last Edit: March 21, 2010, 03:10:23 pm by pgillda » Logged

pgillda
Global Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #14 on: March 21, 2010, 03:01:53 pm »

Interviul meu oferiti postului AcasaTV la asteptarea sosirii lui Edith pe aeroportul Henry Coanda din Bucucresti:

http://img532.imageshack.us/i/1904200703edithgonzalesdu2.flv/

Pages: [1] 2 3
  Print  

Jump to: